Våra varumärken

Våra leverantörer har tillsammans ett enormt utbud, men vi har valt ut de märken som vi brinner lite extra för. Vi försöker dock hela tiden hålla oss uppdaterade med vad marknaden har att erbjuda, så fråga oss gärna om det är något ni saknar. 

Dynaudio är ett danskt högtalarmärke som grundades 1977.
Dynaudio kännetecknas bl.a. av dynamik och exellent basåtergivning. Ljudet är sammanhållet, kraftfullt och är lätt att ta till sig. Högtalarna är allround och passar till all musik. Allt produceras för hand i Skanderborg, 
 

Genom Primare audio/video system kan du dra nytta av den senaste tekniken med hög prestanda. Med ett enkelt handhavande kommer du att uppskatta Primare i många år.

 

Bladelius är en av Sveriges stora High End exporter. Ett gediget produktprogram med allt från digitalt till analogt. Det finns även en "Grön förstärkare", vill man vara miljövänlig så är den ett naturligt val.

Clou Cable är ett svenskt kabelalternativ som går att få anpassad efter dina önskemål när det gäller längd. Fråga oss så berättar vi mera om denna kabel.

Harmony Design kännetecknas av förnuftiga konstruktioner. Kom gärna in och lyssna på deras hörlursförstärkare med inbyggd USB DAC.

Magnepan har tillverkat full-register bandhögtalare i 41 år. Deras hembio och stereohögtalare har en sak gemensamt, hög upplösning. Vi demonstrerar gärna för er vad "Magneplanara Magic" innebär.

Rega är en skivspelartillverkare med flera klassiker på sin repertoar. Vilka gamla audiofiler känner inte till namn som Rega P3 och RB300?  

Vitus Audio är handbyggd elektronik från Danmark. Om endast det bästa är gott nog så bör du lägga ett öra på någon av deras modeller. Varma rekommendationer från Jönköping. 

System Audio, den lilla högtalaren med det stora ljudet. Med sin raka och enkla design lyckas man locka fram det stora ljudet, man slutar aldrig att förundras.

Bergmann Audio är en av de absolut snyggaste skivspelare som tillverkas i dag. Men de är inte bara snygga, en mer välljudande lösning att spela sin LP skivor med får man leta väldigt hårt efter. Fantastiskt användarvänlig med en enkel setup. Naturligtvis hjälper vi dig att ställa in den vid leverans.

Peak Consult har ett uttalat mål, ge lyssnaren en känsla "av att vara där".

Att kunna återge soundstage, rummets storlek och placering av instrument. Peak är sitt mål trogen, att ge entusiasten möjligheten att komma närmare sin passion musiken.

Purist Audio Design anser sig ha den mest avancerade skärmningen inom audio industrin. Deras kablage har en enastående förmåga att inte påverkas av radiofrekventa och elektromagnetiska störningar. Det började den dag när Jim Aud riggade upp en anläggning i badrummet och lade ner högtalarkablarna i badkaret för att höra vad som hände!

 

Award-winning audio tech company with one aim in mind – to improve your music enjoyment. You love music, so that’s why we create products that improve sound quality and eradicate noise, distortion and hiss from your:

                               Headphones

                               Speakers
                               Portable audio devices
                               Phones
                               TVs

 

Balance | Tändsticksgränd 34 | 553 15 Jönköping 

Tel 036-12 23 20 | Fax 036- 16 78 26 

info@balance.se